Ut i vida världen med skolklassen

Det finns många skolklasser som drömmer om att kunna åka iväg på en riktigt minnesvärd och händelserik klassresa innan man skiljs åt för att, var och en på sitt håll, upptäcka vad livet erbjuder. Det är inte alltid man kan nå ända fram till den mål-summa man behöver för att kunna göra de stora resorna, men man kan komma en bra bit på väg om man lägger manken till och hjälps åt med att dra in pengarna som krävs för att man skall nå dit man vill.

För många elever är klassresan någonting stort som man inte vill gå miste om. Samtidigt är det lätt att fastna i månatliga betalningar från föräldrarnas plånbok. Förvisso kan en sådan lösning vara en bra grundplåt till klassresan, men summan kommer förmodligen inte räcka så långt. Tvärtom är det hårt arbete som gäller om man vill kunna flyga till främmande länder eller upptäcka hur det är att färdas över havet från ett land till nästa. Det finns många sätt att tjäna pengar till klassresan men det är inte bara fråga om att hitta affärsmöjligheter. De får inte heller innebära en allt för stor risk där klassen plötsligt sitter på ett varulager utan att ha en krona över till resan som planerats. Kort sagt behövs en affärspartner som kan stå för risken mot en del av vinsten man gör.

Varuförsäljning

De som väljer att jobba med försäljning kan snabbt få in pengar och om alla hjälps åt kan det vara riktigt kul längs vägen! Delikatesskungen har hjälpt över 15 000 klasser och föreningar att få in pengar till sina respektive resor, och konceptet är lika enkelt som säkert!

Genom att sälja bra varor av hög kvalitet, kan man få återkommande kunder som årligen är intresserade av de varor som finns tillgängliga. På detta sätt kan man bygga upp en kundbas under åren man samlar ihop pengar till klassen. Varje försäljning levereras vid senare tillfälle och man behöver därför inte bära med sig en kartong med varor från dörr till dörr och från kontor till kontor. Beställningarna läggs samman när det närmar sig tid för leverans, och man beställer sedan så många enheter som man lyckats sälja. Delikatesskungen håller lagret och tar all risk som är förknippat med affären. Vid leverans behåller klassen sin del av kakan och skickar resten till Delikatesskungen för betalning av varorna. Du kan läsa mer här om hur det går till i praktiken.