Kolmårdens djurpark

Jobbar ni med att tjäna pengar till klassresan så kommer ni med allra största säkerhet att ha stort utbyte av att läsa detta lilla blogginlägg på bloggen som är vad den heter, nämligen Tjäna pengar klassresa. Här delar vi nämligen med oss av tips till både höger och vänster om allt som kan tänkas ha i vart fall minsta gemensamma nämnare med detta att tjäna pengar. Vi tipsar om hur ni kan gå tillväga och vi delar med oss av hintar om olika resmål som kan passa bra när man sitter och planerar inför en kommande klassresa. I dagens inlägg på bloggen så hade vi tänkt ta er med till ett stort skogsområde i den nordöstra delen av Östergötland. Mitt bland träd, kullar, berg och stenar i denna skog ligger en grymt stor djurpark som varje år besöks av uppemot 620 000 besökare från i princip hela världen. Vad är det vi snackar om? Jo, vi talar om att åka på klassresa till Kolmårdens djurpark.
Lionsafari
Klassresa till Kolmårdens djurpark
Kolmårdens djurpark känner nog de allra flesta av oss redan till. Det finns ju som bekant vissa institutioner i vårt land som alla har kunskap om, såsom Pippi Långstrump, mellanmjölk och Kolmårdens djurpark. Dessa ting är så djupt rotade i den svenska folksjälen att de anses vara självklara och oundvikliga. Därför är det helt perfekt att åka på klassresa till Kolmårdens djurpark. En av de många fördelarna med att åka på klassresa till detta zoo är att man från djurparkens sida har tagit fram ett i allra högsta grad pedagogiskt inriktat program som är specialdesignat för att passa skolklasser i alla åldrar. Läs mer om detta paket för klassresa på djurparkens egen officiella hemsida.

Det här kan ni göra på klassresa till Kolmårdens djurpark
Det finns massor att göra om man åker på klassresa till Kolmårdens djurpark. Här finns alla de många olika attraktioner som djurparken kan ståta med till ert förfogande. Här snackar vi Tiger World, linbanan Safari, det världsberömda delfinariet, Marine World, tropicariet där alla modiga tjejer och killar kan gulla med små trevliga varelser i stil med hajar, pirayor, alligatorer och ormar av alla de slag. Och glöm inte berg- och dalbanor och annat skoj som finns här. Åk till Kolmårdens djurpark på klassresa!