Ramsvik, västkustens paradis

Ramsvik Stugby & Camping ligger i Hunnebostrand i Bohuslän och är en sommaridyll utan dess like. Förutom att man kan boka stugor och tälta finns sandstränder, restauranger, man kan hyra båt, fiska, vandra och basta. Därför är det en fantastisk plats för en skolresa, kanske för er klass nästa sommar?

Detta är en beprövad semesteranläggning som drog igång verksamheten redan 1958 och som lockat inte minst familjer sedan dess eftersom det är en mycket barnvänlig miljö. Att Ramsvik är ett populärt resmål för skolklasser beror inte bara på att man har attraktiva erbjudanden och skolpaket utan också på alla aktiviteter som finns att tillgå här.

Förutom bad och bastu är det såklart mycket sport. Beachvolleyboll, basket, pingis och boule t ex. Bollar och klot lånar ni i receptionen. Och testa den aktiva frågesporten Ramsvik Challenge där ni svarar på kluriga gåtor med hjälp av era mobiler. Ni kan också hyra kanoter, kajaker, SUP-brädor och vattencyklar, och fiska från båt eller från bryggan. Bl a finns makrill och krabbor på menyn.

En kvarts bilfärd från Ramsvik finns Nordens Ark, en djurpark med utrotningshotade arter, nordiska djur som getter och hönor, liksom exotiska ödlor och sköldpaddor. I Lysekil finns Havets Hus, ett inomhusakvarium utöver det vanliga.

Behöver ni fylla på klasskassan innan resan till Ramsvik kan ni alltid sälja delikatesser ihop med DelikatessKungen. Om ni säljer deras prisbelönta cheddarost, ekologiska olivolja och belgiska, handrullade praliner får ni del av vinsten. Ersättningen är helt provisionsbaserad så ni bestämmer själva hur mycket ni ska sälja och i förlängningen hur mycket ni ska tjäna.

Först tar ni upp beställningar genom att knacka dörr hos företag eller privatpersoner där ni bor, eller på nätet. Till er hjälp har ni DelikatessKungens app som håller ordning på allt och som gör att er försäljningsansvariga lätt kan hålla koll på hur det går. Sedan får ni hem varorna och levererar dem till kunderna samtidigt som ni tar betalt. På det här sättet behöver varken ni eller kunderna ligga ute med pengar utan kan känna er helt trygga i affärerna. DelikatessKungen finns alltid bara ett telefonsamtal eller mejl bort.

Och det fungerar! Många skolklasser har finansierat sina skolresor med denna försäljning och återkommit nästa år för att samla in mer pengar. Det är inte bara lönsamt utan också ett kul jobb att erbjuda grannar och vänner delikatesser av riktigt hög kvalitet.