Gör så här

Det är av oerhört stor vikt att man alltid gör allting rätt när man ska tjäna pengar till en klassresa eller till något annat skojigt som ni i klassen har kommit fram till gemensamt att ni skulle vilja göra tillsammans. Nödvändigheten av att göra allting rätt bygger på att ni ska undvika att begå de allra värsta misstagen för att på så sätt kunna optimera den försäljning som ni har gett er in i. Vi tänkte här och nu dela med oss av ett litet knippe med praktiska råd och tips på hur ni ska gå tillväga för att lyckas i er föresats att tjäna de pengar som ni så väl behöver för att kunna komma iväg på ert väntande äventyr. Genom att ta till er våra små tips och goda råd så slipper ni obehaget av att råka ut för de allra värsta misstagen. Att tjäna pengar till klassresa ska vara roligt och genom att följa våra små tips och goda råd så kommer ni att kunna tjäna pengar till klassresa lättare och snabbare än vad ni anar.

Glada barn

Var noga med förberedelserna när ni ska tjäna pengar till klassresa

Att ta god tid på sig till förberedelserna inför er försäljning är A och O i precis allt som har med någon form av kundkontakt att göra. En professionell försäljare använder mer tid till att förbereda sig och till att slipa sina argument än vad han eller hon gör ansikte mot ansikte med sina kunder. Ett seriöst företag ser dock till att förse er med all den information om produkten som ni ska sälja som ni behöver så där har ni redan vunnit mycket. Men det kan ändå vara av stort värde för er att ni går igenom detta presentationsmaterial tillsammans i klassen så att alla i gänget är med ombord på tåget redan från allra första början när ni ska tjäna pengar till klassresa.

Satsa på uppföljningen

Att följa upp er försäljning är viktigare än vad många kanske tror när ni ska tjäna pengar till klassresa. Det är nämligen genom att regelbundet – helst varje dag under er säljperiod – samlas för att analysera och diskutera era säljresultat i klassen som ni målmedvetet närmar er ert mål med försäljningen samtidigt som ni skapar en positiv vi-känsla i klassen där alla kommer att känna sig delaktiga i försäljningen. Tjäna pengar till klassresa är något som man gör tillsammans.

Välj rätt produkt att sälja

Det största misstag som en säljare någonsin kommer att göra är att försöka sälja fel produkt. Tänk er själva in i scenariot att ni ska tjäna pengar till klassresa och så köper ni hem ett större lager av en produkt som ni sedan inte lyckas sälja. Det betyder rent konkret att ni har kastat pengarna i sjön eftersom leverantören av produkten med all säkerhet inte kommer att vilja köpa tillbaka lagret av er. En bra tumregel är att allra först undersöka hur marknaden för en säljprodukt ser ut innan ni slutligen bestämmer er.

Lycka till med att tjäna pengar till er klassresa!